29. 4. 2017

Diary 29.4.2017

Ahojte,

uběhl další týden a zase se stalo dost věcí, takže je čas na deníčkový článek.
Dnes, budu ale stručná, protože místo psaní článku bych se měla učit klinickou psychologii na zkoušku, kterou mám 3.5., jenže proč neprokrastinovat a nenapsat článek, že ?
Podstatnou věcí je, že jsem odevzdala absolventskou práci, není k tomu co říct... ani sama nevím jak jsem to zvládla...
Se dvěma spolubydlícíma ( Káťou a Verčou) jsme i nafotily koláž, podle mě se podařila 😄

Také jsme psali zápočtový test ze zdravotního tělocviku, který jsem úspěšně napsala a to je asi vše podstatné co se týče školy.
V Litomyšli byl majáles a my se jako každoročně rozhodly jít na Missáka.
Nejdřív jsme byly u holek na bytě a udělaly si naše oblíbené slané palačinky a pak šly přímo na akci.
Samozřejmě jsme si to maximálně užily a pokračovaly, ještě do baru, kde jsme si minule udělaly ostudu, samozřejmě si nás tam pamatují a vlastně nás přemlouvali ať přijdeme, tak proč ne, že jo ? 😂






Tímhle, ale naše veselí pro nějakou dobu končí, protože už začíná přiostřovat ve škole.
Většina z nás se nahlásila na předtermín z klinické psychologie a den poté píšeme všichni test ze somatopedie. Příští týden je tedy oficiálně poslední týden školní docházky. V pondělí je svátek, v úterý škola, ve středu sice škola je, ale většina půjde jen na tu zkoušku a ve čtvrtek úplně poslední den. Pak začíná zkouškové období a už nikdy nebudeme klasicky sedět společně v lavicích, učit se a poslouchat výklad učitelů....Maturita není vstup do dospělosti... tohle je teprve konec, všechno bude jinak...Nevím jak to zvládnu, protože mám pocit, že nezvládnu...
Nevím jak to teď bude s aktivitou na blogu, 9.5. bych měla mít zkoušku z logopedie, 15.5. z práva, pak ještě někdy etopedie, na kterou nemáme zatím termíny, protože náš učitel, který je náš třídní a zároveň nás má z etopedie zkoušet je vážně nemocnej a ani se s ním nerozloučíme, protože se do konce školního roku nevrátí a 25.5. angličtina a po tom všem svaťák a absolutorium - pedagogika a psychologie, speciální pedagogika, pedagogika volného času, logopedie, angličtina a obhajoba práce.
Ani nevím co napsat na závěr, tak jen ahoj a držte mi palce ....👍




1 komentář:

  1. nemozem uverit tomu, ze to tak rychlo ubehlo, tiez mam uz odovzdanie bakalarskej prace za sebou, akurat tym ten moj semester este akosi stale neskoncil a mam dalsie 3 predmety, na ktorych sa musim snazit a nieco na ne urobit, aby som sa vobec mohla dostavit na skusku. aj ked fyzicky do skoly pojdem uz iba na dve hodiny buduci pondelok, a potom zacina skuskove. des a hroza, ale dufam, ze sa mi podari spravit aspon predmet, ktory prenasam, ked uz nic ine.
    tebe samozrejme drzim palce, nech ti skusky aj nasledna obhajoba dopadnu dobre :)

    OdpovědětVymazat